Saturday, March 17, 2012

honking.masa bila perlu sebenarnya?

Posted by mimi at 3/17/2012 08:54:00 PM 0 comments Links to this post
kalau kecemasan baru la honk.betoi dak?
keta hang nak belangaq ,barulah honk sekuat hati hampa.
kalau setakat nak berkelai berebut parking kt mydin(yang belambak ja parking kosong),buang bateri ja woi.
setakat hang nak panggil keta sebelah pastu tunjuk jari hang yang setan tuh,baik x payah.
orang malaysia suka berkelai.

Tuesday, March 13, 2012

easily believe

Posted by mimi at 3/13/2012 10:59:00 PM 0 comments Links to this post
your birthday, workplace, your home,ur spouse .all the information on the facebook,do you really think that everyone will put up their info's on that page?
bukan apa,contoh,i put my statusthat im in a relationship.do u really think im single when i put im SINGLE?
banyak je yang aku tgk,yang suka test market, married ,tapi letak single,akaun ada dua.satu laki orang,satu lagi single.aku bukan marah ke ape ke dengan orang yang macam tu,cuma aku rasa kelakar.memang patut orang panggil alam maya.semua kau boleh edit.muka kau,body kau,umur da tua,tapi letak muka 10tahun dulu.seriously funny.mungkin in real world kau sangat low profile sbb rupa kau,financial kau,tapi dalam alam maya,kemain lagi ha!upload gambar banglo,kereta mewah berbijik-bijik.mungkin itu cara dia hilangkan tekanan perasaan.

Monday, March 5, 2012

I do...BUT..I dont.

Posted by mimi at 3/05/2012 02:27:00 PM 0 comments Links to this post
love stories...memang indah belaka.ade benda buruk apa pun yang berlaku,mest dpt penyelesaian yang macam diorg nak.
bullshit.
there's no love storis in real life.
no offense but,this is just my opinion based on what is see and hear from everywhere.
cakap lautan api kau sanggup redah utk org tersayang..tp..mintak tolong sikit..busy la..ape la..huh..lu pk la sendiri..
sebelum kawen kemain lagi janji-janji manis,dah kawen...huh...ada akai,pikiaq.
Im sorry love, I do believe in Love,but not Love stories..
thats why I didnt do sweet or lovely things for u.
I used to be that kind of person but...I lost 'her' somewhere inside me.


 

kAcA MaTA BiRu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates