Sunday, May 27, 2012

judge a person by their facebook?

Posted by mimi at 5/27/2012 06:43:00 PM 0 comments Links to this post
Do Not Judge A Book By Its Cover
same goes with Facebook.
kadang tgk timeline org ni
kemain alim lagi hah
tp, dia kawan kita,kita tahu buruk baik dia.
hipokrit ke?
entahlah.
mungkin kau nak igtkan diri sendiri dan rakan2 lain.

bukan aku sorang yg berkata-kata psl org yg bermuka-muka ni.
I bet ramai yg x puas hati,tp masing2 x nak aibkan org tu.
aku kenal kau,kamu,anda..
ape yg ditaip di fb anda, make sure, u r better than that.

aku x kata aku baik.
ak sedar ak kt mana.
kalau ak boleh jd baik,ak cube.
tp ak bkn hipokrit tahap dewa
mungkin ad kdg2 hipokrit dlm diri,
tp,ak x beritahu satu dunia yang ak sedang menipu dan berbangga dgn penipuan aku.
sekian.

Friday, May 25, 2012

untunglah

Posted by mimi at 5/25/2012 03:01:00 PM 0 comments Links to this post
kawan2 post, yeay dpt 4 flat!alhamdulillah.syukur,semoga sem depan dpt naik pentas lagi.DEAN LIST.
bkn jeles.
tapi
untunglah kau,dpt merasa DEKAN.
untunglah kau tiap kali dpt result exam g celebrate,buat party bagai.
untunglah kau blajar senang hati.
untunglah kau mmg pandai pun.
kalau aku masuk sana mest aku pun senang hati macam korang,kan?
xpelah, ikut FLOW je la.
ade kerje,kerje lah.
kalau x de, kerje jelah ape yg ade.
PASRAH.aku x pandai mcm korg yg tiap sem dpt DEAN LIST.
haha.
jika kamu faham maksud tersirat,baguslah. =D

Sunday, May 13, 2012

boleh gila begini.

Posted by mimi at 5/13/2012 02:17:00 PM 0 comments Links to this post
fuh...
aku bukan manusia yg boleh bekerja under pressure.
pressure of time.
time constraint
boleh gila weyh.
kalau benda ni saja x pa.
student life,biasa la,
ada test,assignment,presentation,
semua pon minggu depan.
yg plg buat aku 'gila'
report thesis.
fuh
semput den!
 

Tuesday, May 8, 2012

make it end,now

Posted by mimi at 5/08/2012 12:41:00 PM 0 comments Links to this post
stressful semester
stressful day,eventhough its only 12.40 in the afternoon
thinking should quit study,only 1 months left.but im suffering mentally in here.




im done with this world
 

kAcA MaTA BiRu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates