Tuesday, June 12, 2012

bila semangat hilang

Posted by mimi at 6/12/2012 07:18:00 PM
next monday,2 paper.killer paper.berdoa semoga soalan sama seperti past year,berdoa agar tiada lecturer yg buat soalan pelik2 dan terlalu out of the box.cukup la dgn antenna yg macam ape..
semangat dah hilang,org lain da abes paper,tinggal 1 paper,paper gap jauh2.
hum,nak salahkan sapa lagi,kalau bukan diri sendiri.skrg,sgt x de mood.plg x de mood nak study utk subjek repeat.data and computer communication.banyak sangat membaca,aku bukan makhluk yg suka menghafal,aku baca dan faham.thats it.ak x reti hafal ayat yg tah ape dia carut ak x faham.masuk kelas dia mmg ak x pna faham pon.blajar dgn lecturer yg sama,mmg x berkembang ar otak aku ceritanya.
kenapa ak tulis post ni,sbb ak da give up.totally give up.

0 comments:

 

kAcA MaTA BiRu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates