Thursday, May 16, 2013

Rome wasnt built in a day

Posted by mimi at 5/16/2013 09:11:00 PM
sebenarnya post ni satu ja. bout me.haruslah bout me,its my blog!

aku memang fail kalau melibatkan relationship.

aku memang byk menipu, tapi ad yg ckp kt aku,tipu tgk keadaan,ada keadaan tipu itu perlu.

bila aku cakap harini aku nk berubah, aku akan bangun pagi tiap hari lpas subuh dan terus joging!

jujurnya, kalau selama ini aku nk bangun subuh pun susah, kalau solat pon sure tidur blk...
agak2 aku boleh ke berubah drastik? boleh! kalau aku superhuman!kau lain r..nk berubah anytime.sekali petik je terus berubah.

aku perlukan masa,jadi, kepada yang berkenaan, kalau sabar tunggu,kalau x, pergi..
sbb da bgtahu..aku jujur aku perlukan masa ,sebab ada beberapa perkara dalam hidup aku,yang aku nak ubah.

yang lepas tu lepas,kau x tahan ,aku faham..macam kt twitter aku r, lelaki max 3 kali je boleh kite buat salah kt dia bout benda yg sama...kalau perempuan...100 kali..ni bukan aku kata, ni dr fazilah kamsah yg kata.

chiow

ya,dont have idea to write an interesting post!always an emotional post!

0 comments:

 

kAcA MaTA BiRu Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates